0
Fettuccine med palmekålssauce, kyllingebryst og tomater

Fettuccine med palmekålssauce, kyllingebryst og tomater

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

 

  1. Steg kyllingebryst i olie på en varm pande.

  2. Sæt i mellemtiden 2 gryder over med rigeligt vand, og tilsæt salt. Afhængig af dit komfur kan det være hurtigere at koge vandet i en elkoger først.

  3. Kog fettuccinen efter anvisning på pakken.

  4. Skyl palmekålsbladene, skær den grove stilk i bunden af, og kasser dem. Halver bladene, og kog dem i små 5 minutter. Gem 2 dl af kogevandet, og dræn resten fra. Blend kålen med en gavmild mængde neutral olie og hvidløg, og juster konsistensen ved at tilsætte lidt af kogevandet. Bræk osten i små stykker, og blend med. Smag til med salt og peber.

  5. Skær tomaterne i kvarte.

  6. Vend den drænede fettuccine i palmekålssaucen.

  7. Anret fettuccinen med tomater og kyllingebryst, og stænk evt. med lidt balsamicoeddike.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?