Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Kog grønkålen i 20 sek og overfør den til et dørslag, hvor den kan dampe af.
Kom yoghurten og piccalilly i en skål og bland sammen. Smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver på ca. 2 cm., og krydr dem godt med salt.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1/2 tsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico og ½ tsk. sennep pr. person, revet hvidløg og lidt salt pr. person i en stor skål.
Vend kålen i dressingen lige før servering.
Servér kødet med grønkålen og kartoflerne og yoghurten.
Kundekommentarer ()