Abrikossauce: Udblød abrikoserne i koldt vand i ca. ½ time. Hak løg og hvidløg og kom dem i en lille gryde sammen med abrikoserne (uden vandet). Tilsæt bouillon og lad det koge i ca. 15 minutter. Blend herefter saucen sammen med yoghurt. Smag til med lidt revet citronskal (fra usprøjtet citron), salt og peber.
Pastinakker: Skræl pastinakkerne og skær dem i grove stave. Varm en lille pande op og steg dem gyldne i olie eller bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Krydr med salt.
Fisk: På en anden pande steges fisken i DDV plante 70. Krydr med salt og peber.
Anret de stegte pastinakker sammen med fisken og hæld saucen over. Pynt med dild.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften