Gnid auberginerne med en smule olie og sæt dem under den hede ovngrill til skindet er sort. Vend dem 2-3 gange undervejs, så de får lige meget hele vejen rundt - det tager i alt omkring 20 min. Fjern det sorte skind med en urtekniv, skær kødet i grove tern og mos det med en gaffel. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Hak løg og hvidløg fint.
Varm lidt olie op i en dyb pande og sauter løg og hvidløg let gyldne. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og rist videre til kødet har taget lidt farve. Smuldr bouillonterningen i og bland godt. Rør peberfrugter og ærter i og sauter videre til væden er fordampet. Tag panden af varmen og lad det køle af i 10 min.
Pisk imens æggene sammen i en stor skål og rør den mosede aubergine i. Vend kød og grøntsager i og krydr med salt og peber.
Tør panden af, varm den rigtigt godt op og kom et skvæt olie på. Hæld æggeblandingen i panden og rist ved middel varme til den slipper panden, har sat sig og er fint gylden i bunden. Læg et låg på og vend panden på hovedet, så "omeletten" falder over på låget. Kom igen lidt olie på panden og lad "omeletten" glide tilbage i panden - denne gang med den gyldne side opad. Rist videre stille og roligt til "omeletten" er gylden i bunden og fyldet gennembagt.
Server retten på en tallerken skåret i lagkagestykker.
Server sammen med nudler eller ris, ketchup eller ketjap manis (kan købes i større supermarkeder) og en sprød grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften