0

Filippinsk Tortang Talong med hakket skinkekød, ærter og peberfrugt

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Gnid auberginerne med en smule olie og sæt dem under den hede ovngrill til skindet er sort. Vend dem 2-3 gange undervejs, så de får lige meget hele vejen rundt - det tager i alt omkring 20 min. Fjern det sorte skind med en urtekniv, skær kødet i grove tern og mos det med en gaffel. Rens peberfrugten og skær den i små tern. Hak løg og hvidløg fint.

Varm lidt olie op i en dyb pande og sauter løg og hvidløg let gyldne. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og rist videre til kødet har taget lidt farve. Smuldr bouillonterningen i og bland godt. Rør peberfrugter og ærter i og sauter videre til væden er fordampet. Tag panden af varmen og lad det køle af i 10 min.

Pisk imens æggene sammen i en stor skål og rør den mosede aubergine i. Vend kød og grøntsager i og krydr med salt og peber.

Tør panden af, varm den rigtigt godt op og kom et skvæt olie på. Hæld æggeblandingen i panden og rist ved middel varme til den slipper panden, har sat sig og er fint gylden i bunden. Læg et låg på og vend panden på hovedet, så "omeletten" falder over på låget. Kom igen lidt olie på panden og lad "omeletten" glide tilbage i panden - denne gang med den gyldne side opad. Rist videre stille og roligt til "omeletten" er gylden i bunden og fyldet gennembagt.

Server retten på en tallerken skåret i lagkagestykker.

Server sammen med nudler eller ris, ketchup eller ketjap manis (kan købes i større supermarkeder) og en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?