Jeg elsker de sprøde tostadas! Her med refried beans.
Brug olivenolie eller smør i bønnerne, eller lidt af begge. Og husk altid at smage til.
Bønner kræver lidt ekstra salt, da de ellers kan være lidt fade i smagen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en pande op med 1-2 cm smagsneutral olie på, og steg tortillas i 1/2-1 min. på hver side. Afdryp dem på en rist eller fedtsugende papir.
Fjern bladene fra majskolberne, og knæk dem evt., hvis du ønsker mindre stykker. Damp dem i saltet, kogende vand under låg i 2-4 min. Afdryp og lad dem køle lidt af, inden du skærer majsen fra kolberne.
Afdryp og skyl bønnerne, og hak korianderstilkene fint (gem toppen til servering.) Steg bønner og korianderstilke i rigeligt olie og smør på en varm pande i 3-4 min. Krydr med salt, mos bønnerne groft med en gaffel eller stavblender, og spæd med lidt vand, hvis det bliver for tykt.
Skær tomaterne i tern, hak chili (efter smag) og rødløg, og vend det sammen med limesaft og salt.
Snit salaten.
Kom fajitakrydderi i en frysepose med 1/2-1 spsk. mel pr. kuvert sammen med lidt salt.
Skær fisken i mundrette chunks, kom den i fryseposen og ryst, så fisken bliver dækket af mel og krydderi.
Steg fisken i olie på en varm pande i ca. 3-4 min. i alt. Krydr med salt.
Smør de sprøde tostadas med refried beans, og top med salat, fisk, majs og salsa. Servér straks med creme fraiche til, og evt. limebåde, hvis du har mere tilbage.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()