Spiser I både store og små, kan du med fordel anrette elementerne hver for sig, og lade alle samle selv ved bordet.
De seje-sprøde tostadas plejer at være et hit i min familie :)
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en lille pande op med 1- 2 cm neutral olie. Steg de små majstortillas en ad gangen i ca. 1/4 -1/2 minut på hver side, til de er sprød-seje. Drys med salt, og dryp dem af på en rist eller fedtsugende papir.
Skyl og afdryp bønnerne, og skær squash i små tern. Snit korianderstilkene fint, og sautér squash og korianderstilke i olivenolie i en dyb, varm pande i 2-4 min., det skal ikke tage farve. Krydr med salt. Tilsæt bønner, lidt olivenolie og eddike, og smag til med salt og peber. Vend lidt koriander i inden servering.
Skær tomaterne i halve eller kvarte, og hak rødløg fint. Vend det med den varme bønnesalat, og smag til med salt og eddike.
Skær limen i små både, snit salaten, og skær avokado i tern.
Bland 2-3 spsk. mel med fajitakrydderi i en frysepose, og skær fisken i grove mundrette stykker. Vend stykkerne i mel og fajitakrydderi, og steg dem i olie i 2-4 min. Krydr med salt.
Anret sprøde tostados med salat, fisk, avokado, yoghurt og lidt koriander. Servér straks med limebåde og bønnesalat.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()