0
Fisk i grøn karry med sprødt grønt
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Ildfast fadovnkulmulefilet uden skind
1 min.
Bag fisken

Tænd ovnen i god tid på 200 grader varmluft. Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt og peber, og læg dem i et smurt, ildfast fad. Bag fisken i 10-15 min., til den er mælkehvid.

ris, basmatikasserolle
5 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken i saltet vand.

kasserolle
7 min.
Varm sovsen op

Lun sovsen op i en kasserolle eller lille gryde.

pak choymyntegulerødder
10 min.
Skær grønt

Pluk pak choy ud i blade, og skær bladene ud i lange strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i stænger.

Pluk mynten ud i blade.

20 min.
Anretning

Anret risene i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Hæld den varme sovs over, og anret pak choy ved siden af. Kom mynteblade over retten. Gulerødderne serveres ved siden af som gnavegrønt.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?