Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid på 200 grader varmluft. Skær fisken i kuvertstykker, krydr dem med salt og peber, og læg dem i et smurt, ildfast fad. Bag fisken i 10-15 min., til den er mælkehvid.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken i saltet vand.
Lun sovsen op i en kasserolle eller lille gryde.
Pluk pak choy ud i blade, og skær bladene ud i lange strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i stænger.
Pluk mynten ud i blade.
Anret risene i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Hæld den varme sovs over, og anret pak choy ved siden af. Kom mynteblade over retten. Gulerødderne serveres ved siden af som gnavegrønt.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften