Fisk: Vend fisken i minimælk og derefter i rasp, der er krydret med salt og peber. Varm en pande op med fedtstoffet og steg fisken sprød og gylden.
Flæk bollen og rist den.
Striml grøntsagerne helt fint og læg dem på underbollen sammen med en dressing. Kom den stegte fisk på og læg overbollen på. Klem bollen lidt sammen om fyldet.
Server ekstra grønt til burgeren.
Forslag til dressing.
Karrydressing: 25 g DDV yoghurt, 15 g mayonnaise, 1 tsk. sennep, 2 tsk. karry, lidt citronsaft, evt. lidt Stevia,
salt og peber
Alle ingredienserne blandes godt sammen i en skål. Dressingen har godt af at stå og trække lidt.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()