Det tager lidt tid at bage rødder.
Skær dem ikke for stort, og sæt dem i ovnen med det samme, de er klar. Også selvom ovnen ikke er varm endnu.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skyl og skrub kartoflerne, og skær dem i slanke både. Skræl eller skrub gulerødderne, og skær dem i stave. Bred begge dele ud på bagepapir på en bageplade, dryp med olivenolie, og drys med salt.
Bag rødderne i den varme ovn i ca. 25-30 min., eller til de er gyldne og møre. Vend gerne rundt i dem undervejs.
Snit salaten, og skær tomat og løg i tynde skiver.
Del fisken i 1-2 stykker pr. pers. Vend stykkerne i mel, og steg dem gyldne og lækre i olie i ca. 2-4 min. på hver side, eller til fisken er akkurat gennemstegt. Krydr med salt.
Smag creme fraichen til med salt og sriracha efter smag.
Lun bollerne i den varme ovn lige inden servering.
Flæk bollerne, smør dem med creme fraiche, og fyld dem med salat, tomat, løg og fisk. Nyd straks med de bagte rødder, og servér evt. ketchup til, hvis du har.
Kundekommentarer ()