
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS: Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
1. Skær kartoflerne i både. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade og dryp dem med en smule olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er møre og gyldne.
2. Pil løget og skær løg og tomater i skiver. Snit salaten.
3. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
2. Fyld mel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken. Pisk ægget med en gaffel.
3. Skær fisken til flotte stykker. 1-2 pr. person. Krydr den med lidt salt.
4. Vend fisken i mel, æg og rasp og steg den i rigeligt olie på en varm pande. Ca. 2-4 min. på hver side, eller til den er gylden og akkurat gennemtilberedt. krydr den igen med salt og afdryp den på en rist.
5. Rør cremefraiche med lidt revet hvidløg. Lun bollerne i den varme ovn.
6. Flæk bollerne og smør dem med cremefraiche. Fyld dem med salat, fisk, løg og tomat.
7. Servér burgeren emd kartofle róg ketchup.
Kommentarer og forslag til opskriften