Forvarm ovnen til 220 °C. Skrub selleriet grundigt eller skræl det, hvis du foretrækker en lidt mildere jordsmag. Skær selleriet i små stænger, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Læg selleristængerne på en bageplade dækket med bagepapir. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade, og er bløde hele vejen igennem.
Skyl kålet grundigt, og afdryp det for vand. Snit det i fine strimler, krydr med salt, som knuges godt ind i kålet. Lad kålet stå i ca. 10 min., så det kan mørne og afgive væske.
Skyl radiserne, nip top og bund af, og skær dem i tynde skiver.
Skyl æblet, og skær det i små tern.
Bland 1/2 spsk. olie og 1 spsk. eddike pr. person i en stor skål. Tilsæt sennep, indtil det tykner, og krydr med salt og peber.
Kom kålet op i en sigte, og pres væden ud af det. Overfør kålet til dressingen, og vend den rundt med radiser og æble. Smag til med salt og peber.
Varm burgerboller og frikadeller op i ovnen som angivet på pakken, eller lun frikadellerne på panden.
Byg din burger som du ønsker. Det kunne fx være med remoulade i bunden, frikadelle henover og toppet med salaten.
Servér de bagte selleristave til.
Kundekommentarer ()