0
Fiskedelleburger med æble/spidskålssalat og bagt selleri

Fiskedelleburger med æble/spidskålssalat og bagt selleri

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
knoldselleriolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Sellerien

Forvarm ovnen til 220 °C. Skrub selleriet grundigt eller skræl det, hvis du foretrækker en lidt mildere jordsmag. Skær selleriet i små stænger, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Læg selleristængerne på en bageplade dækket med bagepapir. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade, og er bløde hele vejen igennem.

rødt spidskålsaltradiserrødt æbleolivenolie, ekstra jomfrueddikesennep
10 min.
Salaten

Skyl kålet grundigt, og afdryp det for vand. Snit det i fine strimler, krydr med salt, som knuges godt ind i kålet. Lad kålet stå i ca. 10 min., så det kan mørne og afgive væske.

Skyl radiserne, nip top og bund af, og skær dem i tynde skiver. 

Skyl æblet, og skær det i små tern. 

Bland 1/2 spsk. olie og 1 spsk. eddike pr. person i en stor skål. Tilsæt sennep, indtil det tykner, og krydr med salt og peber. 

Kom kålet op i en sigte, og pres væden ud af det. Overfør kålet til dressingen, og vend den rundt med radiser og æble. Smag til med salt og peber.

brioche burgerbollerfiskefrikadeller
20 min.
Frikadellerne og burgerbollerne

Varm burgerboller og frikadeller op i ovnen som angivet på pakken, eller lun frikadellerne på panden.

30 min.
Anretning

Byg din burger som du ønsker. Det kunne fx være med remoulade i bunden, frikadelle henover og toppet med salaten. 

Servér de bagte selleristave til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
561 kcal
Fedt:
24,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,7 g
Kulhydrat:
56,1 g
heraf sukkerarter:
14,8 g
Kostfibre:
11,3 g
Protein:
24,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?