Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med krydderiblandingen og salt. Bages i ca. 15 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Skyl kålen grundigt, og flæk den i kvarte. Steg stykkerne på den ene skæreflade i 1/2 spsk. olie pr. person med låg på i ca. 4 min., indtil de får godt med farve. Steg den anden flade side på kålen på samme måde.
Krydres med salt, peber og lidt citronsaft.
Kom frikadellerne i et fad, og lun dem i ovnen 5 min. før servering.
Servér fiskefrikadellerne med kålen, kartoflerne, frisk citron og 1 spsk. remoulade pr. person.
Kommentarer og forslag til opskriften