0
Fiskedeller med dildbagte kartofler, stegt spidskål og remoulade

Fiskedeller med dildbagte kartofler, stegt spidskål og remoulade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerSkagen Secret krydderi
1 min.
Kartoflerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 

Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med krydderiblandingen og salt. Bages i ca. 15 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

spidskålcitron
10 min.
Kålen

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Skyl kålen grundigt, og flæk den i kvarte. Steg stykkerne på den ene skæreflade i 1/2 spsk. olie pr. person med låg på i ca. 4 min., indtil de får godt med farve. Steg den anden flade side på kålen på samme måde.

Krydres med salt, peber og lidt citronsaft.

fiskefrikadeller
20 min.
Frikadellerne

Kom frikadellerne i et fad, og lun dem i ovnen 5 min. før servering.

remoulade
25 min.
Anretning

Servér fiskefrikadellerne med kålen, kartoflerne, frisk citron og 1 spsk. remoulade pr. person.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
578 kcal
Fedt:
27,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,3 g
Kulhydrat:
54,7 g
heraf sukkerarter:
8,6 g
Kostfibre:
7,3 g
Protein:
24,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?