Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær butternutten i tern, overfør dem til en gryde med 1/2 spsk. olie, og varm op ved middelhøj varme.
Kom låg på gryden, og steg og rør rundt ca. hvert 5. minut, så ternene får farve og bliver dampet samtidig.
Når butternut-ternene er mør efter ca. 20 min. er de færdige.
Vend ternene med tørret dild, og smag til med salt lige før servering.
Dræn kikærterne for væde (gem væden), og hæld dem i en blender eller et glas, hvor der kan være en stavblender.
Pil hvidløg, og tilsæt det til kikærterne sammen med krydderiblandingen, revet citronskræl, citronsaft, og 1/2 spsk. olie pr. person.
Blend til en homogen masse, og smag til med salt og peber. Tilsæt væden fra kikærterne, hvis blenderen ikke kan få fat.
Kom dellerne i en pande eller i ovnen, og lun dem igennem ved lav varme.
Servér dellerne med hummus og de dampede butternut-tern.
Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.
Kundekommentarer ()