0
Fiskedeller med hummus og dampet butternut vendt med dildspidser

Fiskedeller med hummus og dampet butternut vendt med dildspidser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

butternut squashtørret dild
1 min.
Damp squashen

Skær butternutten i tern, overfør dem til en gryde med 1/2 spsk. olie, og varm op ved middelhøj varme.

Kom låg på gryden, og steg og rør rundt ca. hvert 5. minut, så ternene får farve og bliver dampet samtidig.

Når butternut-ternene er mør efter ca. 20 min. er de færdige.

Vend ternene med tørret dild, og smag til med salt lige før servering.

kikærterhvidløghummus krydderiblandingcitron
10 min.
Lav hummusen

Dræn kikærterne for væde (gem væden), og hæld dem i en blender eller et glas, hvor der kan være en stavblender.

Pil hvidløg, og tilsæt det til kikærterne sammen med krydderiblandingen, revet citronskræl, citronsaft, og 1/2 spsk. olie pr. person.

Blend til en homogen masse, og smag til med salt og peber. Tilsæt væden fra kikærterne, hvis blenderen ikke kan få fat.

fiskefrikadeller
20 min.
Lun dellerne

Kom dellerne i en pande eller i ovnen, og lun dem igennem ved lav varme.

25 min.
Anretning

Servér dellerne med hummus og de dampede butternut-tern.

Bonusinfo

Hummuskrydderi indeholder: 75% spidskommen, 10% sort peber, 10% sød paprika, 5% chili.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
24 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
53,8 g
heraf sukkerarter:
10,7 g
Kostfibre:
11,7 g
Protein:
26,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?