0
Fiskedeller med karrykål og saltet yoghurt

Fiskedeller med karrykål og saltet yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spidskålforårsløgbladbederrødt æbleyoghurt naturel 0,5%madras karry
1 min.
Grøntsager

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt. Skyl også spidskål og bladbeder grundigt.

Skær forårsløg og bladbeder i mundrette stykker. Skær spidskål i mundrette stykker eller kvarte.

Fordel grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 10-15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.

Skyl æblet, og skær det i tern lige før det skal vendes i dressingen. 

Kom yoghurt i et stort fad, og krydr den med salt og karry.

Lige før servering, vendes de bagte grøntsager og æblet i yoghurtdressingen. Smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkornfiskefrikadeller
25 min.
Frikadeller og boller

Lun deller og boller i ovnen som anvist på pakkerne.

30 min.
Anretning

Servér dellerne med salat og boller.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Bladbeder kaldes også mangold eller sølvbeder og de er i familie med spinat, rødbeder, mælder og sukkerroer. De er rige på blandt andet fibre, jern og betacaroten og indeholder ligesom spinat og rabarber oxalsyre.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
541 kcal
Fedt:
18,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,4 g
Kulhydrat:
61,6 g
heraf sukkerarter:
9,4 g
Kostfibre:
5,1 g
Protein:
27,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?