0
Fiskedeller med karrykål og saltet yoghurt

Fiskedeller med karrykål og saltet yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spidskålforårsløgbladbederrødt æbleyoghurt naturel 0,5%madras karry
1 min.
Grøntsager

Forvarm ovnen til 225 grader.

Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt. Skyl også spidskål og bladbeder grundigt.

Skær forårsløg og bladbeder i mundrette stykker. Skær spidskål i mundrette stykker eller kvarte.

Fordel grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 10-15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.

Skyl æblet, og skær det i tern lige før det skal vendes i dressingen. 

Kom yoghurt i et stort fad, og krydr den med salt og karry.

Lige før servering, vendes de bagte grøntsager og æblet i yoghurtdressingen. Smag til med salt og peber.

Ølandshvedebollerfiskefrikadeller
25 min.
Frikadeller og boller

Lun deller og boller i ovnen som anvist på pakkerne.

30 min.
Anretning

Servér dellerne med salat og boller.

Bonusinfo

Bladbeder kaldes også mangold eller sølvbeder og de er i familie med spinat, rødbeder, mælder og sukkerroer. De er rige på blandt andet fibre, jern og betacaroten og indeholder ligesom spinat og rabarber oxalsyre.

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
541 kcal
Fedt:
18,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,4 g
Kulhydrat:
61,6 g
heraf sukkerarter:
9,4 g
Kostfibre:
5,1 g
Protein:
27,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?