Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil det yderste lag af forårsløget, og skyl det grundigt. Skyl også spidskål og bladbeder grundigt.
Skær forårsløg og bladbeder i mundrette stykker. Skær spidskål i mundrette stykker eller kvarte.
Fordel grøntsagerne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 10-15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.
Skyl æblet, og skær det i tern lige før det skal vendes i dressingen.
Kom yoghurt i et stort fad, og krydr den med salt og karry.
Lige før servering, vendes de bagte grøntsager og æblet i yoghurtdressingen. Smag til med salt og peber.
Lun deller og boller i ovnen som anvist på pakkerne.
Servér dellerne med salat og boller.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Bladbeder kaldes også mangold eller sølvbeder og de er i familie med spinat, rødbeder, mælder og sukkerroer. De er rige på blandt andet fibre, jern og betacaroten og indeholder ligesom spinat og rabarber oxalsyre.
Kundekommentarer ()