Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen i god tid på 200 grader med grillfunktionen tændt. Bred kartoflerne ud på en bageplade, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15 min., til de har taget godt med farve.
Kom creme fraiche, mayonnaise og karryblanding op i en skål, og rør det godt sammen. Smag til med salt og lidt citronsaft.
Snit spidskål og gulerødder i tynde strimler, og vend dem op i karrysaucen.
Sæt en stor pande over ved høj varme. Steg fiskefileterne i en smule olie i ca. 2 min på hver side. Krydr dem med salt og friskkværnet sort peber.
Anret kartofler, fisk og grov remoulade på en tallerken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()