0
Fiskedeller med pommes frites og tatarsauce
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pommes frites
1 min.
Bag pommes frites

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Bred pommes frites ud på en bageplade, og bag dem i 15-20 min., til de er gyldne.

creme fraiche 18%mayonnaisekaperscitrondild
3 min.
Lav tatarsauce

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Hak 5-6 kapers pr. kuvert fint med en kniv, og tilsæt cremen.

Smag til med salt, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal.

Pluk bladene af dildstilkene. Snit stilkene fint med en kniv, og tilsæt dem til cremen. 

Gem bladene til senere.

mørksejfilet uden skind
10 min.
Fiskefrikadeller

Hak løg og fisk i en foodprocessor, og tilsæt lidt fløde og et æg. Saml farsen med ca. 1 spsk. mel pr. pers., og krydr med salt og peber.

Form farsen til frikadeller med en våd ske i hånden. Steg dem i olie og lidt smør på en stor, varm pande i 7-10 min., eller til de er gennemstegte.

hjertesalatcitron
15 min.
Ordn salaten

Skær salaten ud i både, og skyl med vand imellem bladene.

Skær citronen i både.

20 min.
Anretning

Anret deller, pommes frites, citronbåde og salat på en tallerken. Drys dildblade over salaten, og kom en god klat tatarsauce ved til sidst.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?