0
Fiskedeller med cremet grønt og perlebyg
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

fiskefrikadeller
1 min.
Deller

Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Lun dellerne i 5-10 min. 

Hvis du laver mad til 1-2 kuverter, kan du også sagtens lune fiskefrikadellerne på en pande i en smule fedtstof.

perlebyg
3 min.
Perlebyg

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Kog i ca. 10 min., til den er mør.

hjertesalatcreme fraiche 38%shivid poloærter, frostgulerødder
10 min.
Stuvet grønt

Kom creme fraichen op i en gryde, og giv den et opkog. Skræl gulerødder og skær dem i små tern.  Tilsæt ærter, gulerødder, krydderblanding og et skud salt. Kog op igen, og lad creme fraichen tykne en smule.

Pluk salaten ud i blade.

20 min.
Anretning

Anret perlebyg og deller på en tallerken. Kom salaten ved siden af, og hæld de cremede grøntsager over salaten.

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?