Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Lun dellerne i 5-10 min.
Hvis du laver mad til 1-2 kuverter, kan du også sagtens lune fiskefrikadellerne på en pande i en smule fedtstof.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Kog i ca. 10 min., til den er mør.
Kom creme fraichen op i en gryde, og giv den et opkog. Skræl gulerødder og skær dem i små tern. Tilsæt ærter, gulerødder, krydderblanding og et skud salt. Kog op igen, og lad creme fraichen tykne en smule.
Pluk salaten ud i blade.
Anret perlebyg og deller på en tallerken. Kom salaten ved siden af, og hæld de cremede grøntsager over salaten.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften