Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Sæt en kasserolle (hvor blomkålen kan være i) over med saltet vand.
Kog blomkålen i ca. 5-10 min., indtil kålen er blevet mør, når man stikker i den, men stadig giver lidt modstand. Dræn vandet fra og lad kålen dampe af på et fad.
Hæld yoghurten og piccalilly i en skål, rør rundt og smag til med salt og peber.
Varm en pande op og kom lidt olie på. Steg nu fisken på skindsiden indtil at den bliver mælkehvid.
Pres blomkålen lidt flad og top med revet citronskal, citronsaft og oliven.
Servér fisken sammen med blomkålen, kartoflerne og yoghurtsremouladen.
NB: På billedet vises fiskefrikadeller, men du skal lave retten med hvillingfilet med skind.
Kundekommentarer ()