0
Stegt hvilling med yoghurtsremoulade, blomkål og sorte oliven

Stegt hvilling med yoghurtsremoulade, blomkål og sorte oliven

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

blomkål
10 min.
Kog blomkålen

Sæt en kasserolle (hvor blomkålen kan være i) over med saltet vand.

Kog blomkålen i ca. 5-10 min., indtil kålen er blevet mør, når man stikker i den, men stadig giver lidt modstand. Dræn vandet fra og lad kålen dampe af på et fad.

yoghurt naturelPiccalilly
15 min.
Rør remouladen

Hæld yoghurten og piccalilly i en skål, rør rundt og smag til med salt og peber.

hvillingfilet med skind
20 min.
Stegt fisk

Varm en pande op og kom lidt olie på. Steg nu fisken på skindsiden indtil at den bliver mælkehvid.

sorte oliven, uden stencitron
25 min.
Top blomkålen

Pres blomkålen lidt flad og top med revet citronskal, citronsaft og oliven.

30 min.
Anretning

Servér fisken sammen med blomkålen, kartoflerne og yoghurtsremouladen.

NB: På billedet vises fiskefrikadeller, men du skal lave retten med hvillingfilet med skind.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
569 kcal
Fedt:
20,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,8 g
Kulhydrat:
57,2 g
heraf sukkerarter:
13,3 g
Kostfibre:
8,1 g
Protein:
34,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?