Jeg elsker stuvet kål, her cremet og de luxe med fløde.
Vil du have den ekstra tyk, kan du drysse kålen med lidt mel, inden du tilsætter fløden.
TIP: DU KAN MED FORDEL KOGE KARTOFLERNE TIL DAG 2 I DAG OGSÅ.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i koldt, saltet vand, og kog dem møre under låg.
Snit kålen, og sautér den i en dyb pande i lidt smør og/eller olie. Den skal ikke tage farve, men falde godt sammen. Krydr den med salt og peber, og kom fløde ved. Lad den simre og tykne, så den bliver lækker og fin, og smag til igen.
Pluk salaten groft, og anret den på et fad. Snit radiser, løg og agurk i tynde skiver. Anret dem på salaten, krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.
Del fisken i kuvertstykker, vend i mel, og steg den gylden og lækker i olie og/eller smør på en varm pande. Krydr med salt.
Hak dilden, vend lidt i den stuvede kål, og drys resten over kartoflerne lige inden servering.
Servér straks fisk med kartofler, kål, salat og citronbåde.
Kommentarer og forslag til opskriften