Start med at stege spidskål. Så er du sikker på, at den bliver helt mør.
Og helt mør, let brunet spidskål, er sååååå lækkert.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt vand over til kartofler.
Del spidskålen i kvarte, og steg den i olivenolie og smør på en varm pande i ca. 8-10 min. på alle sider. Kom gerne lidt vand på panden, damp-steg til det er helt mørt, og krydr med salt.
Kog kartoflerne møre under låg, og afdryp dem inden servering.
Vend fiskefileterne i mel, og steg dem gyldne og lækre i olivenolie og smør på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Krydr dem med salt.
Snit hvidløg fint, og sautér det i olivenolie på panden fra spidskål ca. 1 min. Kom ærter og 1/2-1 dl. kogende vand på. Tilsæt en smørklat, og krydr med salt. Afdryp let inden brug.
Hak dild, og skær citronen i både.
Servér fiskefilet med spidskål, ærter, dild og kartofler. Giv evt. en smørklat til. Nyd med piccalilly, rørt med creme fraiche, og citronbåde til.
Kundekommentarer ()