Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog kartoflerne i saltet vand, og lad dem koge møre under låg i ca. 15-20 min.
Skær den allernederste ende af salaten, og snit hvidløg i tynde skiver.
Steg salatbladene kort i lidt olivenolie på en varm pande sammen med hvidløg. Krydr med salt, og tag den af panden.
Steg ærterne i en smule kogende vand, smør og salt i 1/2-1 min.
Anret salat med ærter i et fad.
Skær citronen i skiver, og læg den ved siden af salaten.
Vend fiskefileterne i mel, og steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande i ca. 1-2 min. på hver side. Tilsæt evt. en smørklat til panden.
Hak purløg fint.
Servér fiskefilet og kartofler med et drys purløg, og giv lun salat og remoulade til.
Kommentarer og forslag til opskriften