0

Fiskefilet med remoulade, kartofler og lun salat med ærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

 

små kartoflerhjertesalathvidløgærter, frostcitron
1 min.
kartofler og lun salat

Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og lad dem koge møre under låg. Ca. 15-20 minutter. Afdryp dem. 

Skær den aller nederste ende af salaten. Snit hvidløg i tynde skiver. 

Steg salaten kort i lidt olivenolie på en varm pande sammen med hvidløg. Krydr den med salt. Tag den af panden. Steg ærterne sammen med en smule kogende vand, smør og salt i 1/2-1 minut. 

Anret salat med ærter. Skær citronen i skiver og læg den ved siden af salaten. 

rødspættefiletpurløgremoulade
10 min.
Fiskefilet og anretning

Vend fiskefileterne i mel og steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande. Evt. med en smørklat på. Ca. 1-2 min. på hver side. 

Hak purløg fint. 

Servér fiskefilet og kartofler med et drys purløg. Giv lun salat og remoulade til. 

Kommentarer og forslag til opskriften