Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og lad dem koge møre under låg. Ca. 15-20 minutter. Afdryp dem.
Skær den aller nederste ende af salaten. Snit hvidløg i tynde skiver.
Steg salaten kort i lidt olivenolie på en varm pande sammen med hvidløg. Krydr den med salt. Tag den af panden. Steg ærterne sammen med en smule kogende vand, smør og salt i 1/2-1 minut.
Anret salat med ærter. Skær citronen i skiver og læg den ved siden af salaten.
Vend fiskefileterne i mel og steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande. Evt. med en smørklat på. Ca. 1-2 min. på hver side.
Hak purløg fint.
Servér fiskefilet og kartofler med et drys purløg. Giv lun salat og remoulade til.
Kommentarer og forslag til opskriften