0

Fiskefilet med remoulade og hvidkålssalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rødspættefileterne krydres med salt og peber. Foldes og steges på en teflonpande. Pyntes med citron.

Remouladesauce

Agurkesalaten hakkes meget fint. Mayonnaise, karry og dijonsennep blandes. Agurkerne kommes i.

Hvidkålen skæres i tynde strimler, gulerødderne rives og peberfrugten skæres i tern. og blandes sammen.

Server fisken sammen med remouladesauce og hvidkålssalat.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær