0

Fiskefilet med remoulade og ovnbagte kartofler

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Isingfileterne krydres med salt og peber. Foldes og steges på en teflonpande. Pyntes med citron og dild.

Remouladesauce

Agurkesalaten hakkes meget fint. Mayonnaise, karry og dijonsennep blandes. Agurkerne kommes i.

Kartoffelbåde

Vask kartoflerne og halver dem. Drys med salt og bag dem på bagepapir til de er gyldne ved 225 grader i 20-25 minutter.

(sæt ca 150 g kartofler i ovnen og vej 100 g af)

Kog blomkålen og broccolien.

Server fisken sammen med kartoffelbåde, remouladesauce, blomkål og broccoli.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær