Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær evt. kartoflerne i mindre stykker, kom dem i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg i ca. 20 min. Sigt vandet fra.
Hak rødløg og forårsløg fint, og klip karsen.
Vend de varme kartofler med lidt olivenolie samt rødløg, forårsløg og karse lige inden servering. Krydr med salt, og smag evt. til med en smule lys eddike.
Pres saften af citronen, og rør den med 1-2 tsk. sukker. Tilsæt fløde, og pisk til dressingen er tyknet let. Smag til med sukker efter behov.
Pluk salaten, anret den på et fad, og dryp den med dressingen lige inden servering.
Vend fiskefileterne i mel (gerne rugmel eller anden grov mel), og steg dem gyldne og lækre i olivenolie og evt. lidt smør i 1-2 min. på hver side. Krydr dem med salt.
Fyld remouladen i en lille skål.
Anret kartofler med stegt fisk, og servér straks med salat og remoulade til.
Kundekommentarer ()