Kryddersmør: Rør 10 g DDV plante 70 sammen med 1 tsk. klippet dild og purløg. Form kryddersmørret til en top og sæt den i køleskabet.
Fisk: Stød alle krydderierne i en morter. Drys blandingen på fileterne og klap dem fast med flad hånd. Kom olie og 1 tsk. DDV plante 70 på en varm pande og steg fileterne gyldne og sprøde på begge sider.
Ærtepúre: Kog ærterne i en gryde i nogle minutter. Hæld vandet fra og hak ærterne i en minihakker eller purér dem med en kartoffelmoser. Rør yoghurt og 1 spsk. klippet dild i og krydr med salt og friskværnet peber.
Server fileterne med ærtepúre, kryddersmør, citron og dild.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften