0

Fiskefingre med grønt

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Tilbehør:

3 tsk. remoulade

100 g små gulerødder

100 g peberfrugt

100 g cherrytomater

Fisk: Skær fileterne ud i stave. Vend dem i yoghurt og derefter i rasp. Varm fedtstoffet på en pande, læg fiskestængerne på og skru lidt ned for varmen. Vend fiskene, så alle sider bliver gyldenbrune. Krydr dem med salt og peber. Alternativt kan de lægges på en bageplade og steges i ovnen. Husk at vende dem undervejs.

Tilbehør: Rengør grøntsagerne og skær dem i passende stykker.

Server fiskefingrene sammen med grøntsager og remoulade.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?