Tilbehør:
3 tsk. remoulade
100 g små gulerødder
100 g peberfrugt
100 g cherrytomater
Fisk: Skær fileterne ud i stave. Vend dem i yoghurt og derefter i rasp. Varm fedtstoffet på en pande, læg fiskestængerne på og skru lidt ned for varmen. Vend fiskene, så alle sider bliver gyldenbrune. Krydr dem med salt og peber. Alternativt kan de lægges på en bageplade og steges i ovnen. Husk at vende dem undervejs.
Tilbehør: Rengør grøntsagerne og skær dem i passende stykker.
Server fiskefingrene sammen med grøntsager og remoulade.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()