Du kan stege dem på 2 måder:
1 - i ovn:
Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Kom pommes frites i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir på. Steg dem gyldne og sprøde i ovnen - det tager 25-30 min. Drys med fint salt.
2 - i friture:
Steg pommes frites i ca. 180 grader varm friture i 3-4 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe godt af gerne på fedtsugende papir. Drys med fint salt.
Del fisken i strimler på ca. 1 cm. bredde. Krydr fisken med salt og peber. Vend fiskestykkerne i en skål med lidt hvedemel. Vend dem derefter i en anden skål med et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mel og vand, der er pisket sammen til en jævn tyk melklister), og vend dem derefter til sidst i rasp.
Fiskestrimlerne steges sprøde i en lille friture, eller på en varm pande tilsat godt med neutral olie og evt. smør i 2-3 min. på hver side.
Lad de stegte og sprøde "fiskefingre" afdryppe på køkkenrulle, og krydr dem med lidt salt.
Snit spidskål fint, og riv eller skær æble i små tern. Skyl, pluk og hak persillen.
Kom æble, kål, persille og tørrede tranebær i en skål. Vend rundt med lidt olivenolie og lys eddike (f.eks. æblecidereddike), og smag til med salt og lidt sukker eller flydende honning.
Remoulade: Rør mayo og remo-puré sammen i en skål.
Anret maden som vist på billedet med remouladen til .
Kundekommentarer ()