Næringsfordeling pr. person
Energi: 526 kcal
Fedt: 22,9g
Kulhydrat: 54g
Protein: 22,4g
Kostfibre: 8,72g
Sæt ovnen på 200 °C.
Skrub kartoflerne godt under vand. Skær dem i ottendedele på langs og vend i 2 tsk. olie pr. person og krydr med kryddermix og salt. Spred kartoflerne godt ud på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 20 min - indtil de er bløde og har fået god farve.
Bland 2 tsk. olie, 1 tsk. sennep og 1/2 tsk. honning pr. person. Smag dressingen til med citronsaft og salt. Skyl og afdryp spinat og estragon. Hak estragonbladene og bland i dressingen. Vent med at vende spinaten i til lige før servering.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i en tsk. olie pr. person, og steg dem 2-3 min på hver side.
Server de lune deller med en portion jordskokker og den friskvendte salat
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()