0
Fiskefrikadeller, bagte søde kartofler, spinat og estragonvinaigrette

Fiskefrikadeller, bagte søde kartofler, spinat og estragonvinaigrette

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 526 kcal

Fedt: 22,9g

Kulhydrat: 54g

Protein: 22,4g

Kostfibre: 8,72g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerOnion Bhaji krydderimixolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Kartofler

Sæt ovnen på 200 °C.

Skrub kartoflerne godt under vand. Skær dem i ottendedele på langs og vend i 2 tsk. olie pr. person og krydr med kryddermix og salt. Spred kartoflerne godt ud på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 20 min - indtil de er bløde og har fået god farve.

olivenolie, ekstra jomfruhonningsennepcitronbabyspinatestragon
10 min.
Salat

Bland 2 tsk. olie, 1 tsk. sennep og 1/2 tsk. honning pr. person. Smag dressingen til med citronsaft og salt. Skyl og afdryp spinat og estragon. Hak estragonbladene og bland i dressingen. Vent med at vende spinaten i til lige før servering.

skagenfood fiskefrikadellerolivenolie, ekstra jomfru
25 min.
Frikadellerne

Lun fiskefrikadellerne på en pande i en tsk. olie pr. person, og steg dem 2-3 min på hver side. 

30 min.
Anretning

Server de lune deller med en portion jordskokker og den friskvendte salat

Bonusinfo

Onion Bhaji krydderimix indeholder:

  • 25% gurkemeje
  • 25% spidskommen
  • 25% fennikelfrø
  • 15% karry blade
  • 10% sort peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?