0
Fiskefrikadeller med kartofler og salat og ranchdressing

Fiskefrikadeller med kartofler og salat og ranchdressing

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

I dag er det ekstra nemt. Du skal nemlig nyde, vores egne fiskefrikadeller, der blot skal varmes.

Varm dem på panden som i opskriften, eller varm dem ved 180 grader i ca. 10 min. i ovnen. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerfiskefrikadeller
1 min.
Kartofler og fiskefrikadeller

Kom kartoflerne i saltet, kogende vand, og kog dem møre under låg ca. 15-20 min. 

Lun fiskefrikadellerne stille og roligt i en smule olie på en varm pande i ca.  10-12 min. i alt. 

kærnemælkmayonnaisepurløg
3 min.
Ranchdressing

Pisk mayonnaisen sammen med lidt salt og peber, og pisk kærnemælk i. 
Hak purløg fint, og rør det i dressingen. Smag til med en anelse lys eddike og evt. 5-8 dråber tabasco. 

agurkrød peberfrugtsalatcitron
10 min.
Salat

Skær agurk og peberfrugt i mundrette chunks, og pluk salaten groft. 
Anret det hele på et fad, og dryp med ranchdressingen lige inden servering. 

Skær citronen i både. 

22 min.
Anretning

Anret kartofler med fiskefrikadeller og citronbåde, og servér straks med salat til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?