I dag er det ekstra nemt. Du skal nemlig nyde, vores egne fiskefrikadeller, der blot skal varmes.
Varm dem på panden som i opskriften, eller varm dem ved 180 grader i ca. 10 min. i ovnen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i saltet, kogende vand, og kog dem møre under låg ca. 15-20 min.
Lun fiskefrikadellerne stille og roligt i en smule olie på en varm pande i ca. 10-12 min. i alt.
Pisk mayonnaisen sammen med lidt salt og peber, og pisk kærnemælk i.
Hak purløg fint, og rør det i dressingen. Smag til med en anelse lys eddike og evt. 5-8 dråber tabasco.
Skær agurk og peberfrugt i mundrette chunks, og pluk salaten groft.
Anret det hele på et fad, og dryp med ranchdressingen lige inden servering.
Skær citronen i både.
Anret kartofler med fiskefrikadeller og citronbåde, og servér straks med salat til.
Kundekommentarer ()