Mormordressing er nem at lave.
Justér med citronsaft, så fløden bliver tyk. Smagen skal være sød, fed og syrlig.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg i ca.12 min. Sigt vandet fra inden servering, og vend dem gerne med en klat smør og hakket dild.
Steg fiskefrikadellerne i en smule olie, stille og roligt, på en middelvarm pande, til de er varmet igennem.
Pluk salaten groft, skær agurk og radiser i skiver, og anret det hele på et fad.
Rør en dressing af fløde, citronsaft og sukker i forholdet 1 spsk. sukker og 3 spsk. citronsaft pr. 1 dl fløde.
Top salaten med dressing lige inden servering, og servér fiskefrikadeller med salat og kartofler.
Kundekommentarer ()