0
Fiskefrikadeller med mormorsalat og radiser

Fiskefrikadeller med mormorsalat og radiser

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Mormordressing er nem at lave. 

Justér med citronsaft, så fløden bliver tyk. Smagen skal være sød, fed og syrlig. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerdildfiskefrikadeller
1 min.
Kartofler og fiskefrikadeller

Kom kartoflerne i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg i ca.12 min. Sigt vandet fra inden servering, og vend dem gerne med en klat smør og hakket dild. 

Steg fiskefrikadellerne i en smule olie, stille og roligt, på en middelvarm pande, til de er varmet igennem.

hjertesalatskoleagurkradiserfløde 38% (piskefløde)citron
8 min.
Salat og dressing

Pluk salaten groft, skær agurk og radiser i skiver, og anret det hele på et fad. 

Rør en dressing af fløde, citronsaft og sukker i forholdet 1 spsk. sukker og 3 spsk. citronsaft pr. 1 dl fløde.

 

19 min.
Anretning

Top salaten med dressing lige inden servering, og servér fiskefrikadeller med salat og kartofler. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?