0
Fiskefrikadeller med kartoffelsalat på nye kartofler, agurker & Piccalilly

Fiskefrikadeller med kartoffelsalat på nye kartofler, agurker & Piccalilly

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nye kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne møre i rigeligt godt saltet vand. Dræn vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af i et dørslag. 

nye kartoflerromainesalatagurkmayonnaisePiccalilly, remoulade purécitron
2 min.
Kartoffelsalat på nye kartofler, agurker & Piccalilly

Rør mayonnaise og piccalilly sammen - smag til med citronsaft. Vend dressingen med skiver af kogte kartofler, skåret salat og agurker i tern. Smag til med salt og peber. 

skagenfood fiskefrikadeller
10 min.
Fiskefrikadeller

Lun frikadellerne på en pande i lidt smør 2-3 minutter på hver side. 

20 min.
Anretning:

Som vist - server med citronbåde. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?