0

Fiskefrikadeller med nye kartofler og purløgsdressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nye kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne møre i rigeligt godt saltet vand. Damp dem af og vend med lidt smør. 

creme fraiche 18%citronpurløgmayonnaise
15 min.
Purløgsdressing

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt fintskåret/klippet purløg. Smag til med salt, peber, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal og saft.

fiskefrikadeller
20 min.
Fiskefrikadeller

Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side. 

salathoved
25 min.
Salat

Skær salaten ud i mundrette stykker, og skyl og slyng tør i en salatslynge. 

30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?