Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Skrub eller skyl de søde kartofler, skær dem i tynde både, læg dem i et lag på bagepapir, og dryp med olivenolie og salt.
Bag dem i ovnen i ca. 25 min., og vend gerne et par gange undervejs.
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt fintskåret/klippet purløg, og smag til med salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal og saft.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Skær salaten ud i mundrette stykker, og skyl og slyng den tør i en salatslynge.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()