0
Fiskefrikadeller med sprøde søde kartofler og purløgsdressing

Fiskefrikadeller med sprøde søde kartofler og purløgsdressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

søde kartofler
1 min.
Søde kartofler

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Skrub eller skyl de søde kartofler, skær dem i tynde både, læg dem i et lag på bagepapir, og dryp med olivenolie og salt.

Bag dem i ovnen i ca. 25 min., og vend gerne et par gange undervejs.

creme fraiche 18%citronpurløgmayonnaise
15 min.
Purløgsdressing

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt fintskåret/klippet purløg, og smag til med salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal og saft.

fiskefrikadeller
20 min.
Fiskefrikadeller

Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side. 

salathoved
25 min.
Salat

Skær salaten ud i mundrette stykker, og skyl og slyng den tør i en salatslynge. 

30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?