Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl, skrab eller skræl kartoflerne, og kog dem i godt saltet vand.
Når kartoflerne koger, skruer du ned på middel varme, så de bare småkoger, og lader dem koge i 14-18 min., til de er møre.
Skyl persillen, fjern de største og groveste stilke, og hak den fint.
Skræl gulerødderne, og skær dem i stave.
Kom bechamelsaucen i en gryde, og varm den op, mens du hele tiden rører rundt i den.
Fortynd den evt. med lidt mælk, fløde eller vand, hvis du synes, den er for tyk, når den er varmet igennem.
Tilsæt persille lige før servering (gem lidt til kartoflerne), og smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra kartoflerne, tilføj en lille klat smør, og vend med en smule hakket persille.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Anret som vist på billedet med citronbåde, og servér gulerodsstave dertil.
Kommentarer og forslag til opskriften