Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl, skrab eller skræl kartoflerne, og kog dem i godt saltet vand.
Når kartoflerne koger, skruer du ned på middel varme, så de bare småkoger. Kartoflerne skal koge i 14-18 minutter.
Skyl persillen, fjern de største og groveste stilke, og hak persillen fint.
Skræl gulerødderne, og skær dem i stave.
Kom bechamelsaucen i en gryde, og varm den op, mens du hele tiden rører rundt i den.
Fortynd den med lidt mælk, fløde eller vand, hvis du synes, den er for tyk, når den er varmet igennem.
Tilsæt persille lige før servering (gem lidt til kartoflerne), og smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra kartoflerne og tilføj en lille klat smør, og vend med en smule hakket persille.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Anret som vist på billedet med citronbåde, og servér gulerodsstave dertil.
Kundekommentarer ()