Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Halvér blomkålen, og overfør halvdelene til et ildfast fad. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og paprika.
Bag blomkålen i ca. 20 min., indtil den har fået masser af farve, og er blevet helt mør. Vend kålen undervejs i bagningen.
Rør yoghurt og piccalilly sammen, og smag til med salt og peber.
Lun dellerne i ovnen i ca. 5 min. Alternativt kan fiskefrikadellerne varmes på en pande ved middel varme i 2-3 min. på hver side.
Servér dellerne med kartofler, blomkål og yoghurt.
Kundekommentarer ()