0
Fiskefrikadeller med piccalilly yoghurt og bagt, røget blomkål

Fiskefrikadeller med piccalilly yoghurt og bagt, røget blomkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fisk, Fløde, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

blomkålrøget paprika
5 min.
Bag blomkålen

Halvér blomkålen, og overfør halvdelene til et ildfast fad. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og paprika.

Bag blomkålen i ca. 20 min., indtil den har fået masser af farve, og er blevet helt mør. Vend kålen undervejs i bagningen.

Piccalillygræsk yoghurt 2 %
10 min.
Rør yoghurten

Rør yoghurt og piccalilly sammen, og smag til med salt og peber.

fiskefrikadeller
25 min.
Lun dellerne

Lun dellerne i ovnen i ca. 5 min. Alternativt kan fiskefrikadellerne varmes på en pande ved middel varme i 2-3 min. på hver side.

30 min.
Anretning

Servér dellerne med kartofler, blomkål og yoghurt.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
506 kcal
Fedt:
16,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,6 g
Kulhydrat:
55,5 g
heraf sukkerarter:
9,2 g
Kostfibre:
7,2 g
Protein:
29,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?