0
Fiskefrikadeller med pommes frites og dilddressing

Fiskefrikadeller med pommes frites og dilddressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

melede kartofler
1 min.
Pommes frites

Tænd ovnen på 225 grader.

Skræl kartoflerne, del dem i grove fritter, og skyl dem grundigt.

Giv dem et opkog i rigeligt, godt saltet vand i 3-4 min. Dræn vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe helt af.

Vend dem rundt med godt med olivenolie, og krydr med salt.

Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir på (undgå at de ligger i lag), og steg dem i en 225 grader forvarmet ovn, til de er lækre, sprøde og gyldne.

creme fraiche 18%citrondild
15 min.
Dilddressing

Rør creme fraiche sammen i en skål, og tilsæt evt. en klat mayonnaise, hvis du har.

Smag til med hakket dild, salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal og saft.

fiskefrikadeller
20 min.
Fiskefrikadeller

Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side. 

hjertesalat
25 min.
Salat

Skær salaten ud i både, og skyl med vand imellem bladene.

30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?