Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader.
Skræl kartoflerne, del dem i grove fritter, og skyl dem grundigt.
Giv dem et opkog i rigeligt, godt saltet vand i 3-4 min. Dræn vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe helt af.
Vend dem rundt med godt med olivenolie, og krydr med salt.
Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir på (undgå at de ligger i lag), og steg dem i en 225 grader forvarmet ovn, til de er lækre, sprøde og gyldne.
Rør creme fraiche sammen i en skål, og tilsæt evt. en klat mayonnaise, hvis du har.
Smag til med hakket dild, salt, lidt sukker, groftkværnet sort peber og fintrevet citronskal og saft.
Lun fiskefrikadellerne på en pande i lidt olivenolie og smør ved medium varme i 2-3 min. på hver side.
Skær salaten ud i både, og skyl med vand imellem bladene.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften