Råkost:
75 g gulerod
50 g forårsløg
1 æble
timian
Fisk: Bland det hakkede fiskekød sammen med salt og peber og rør med æg og mælk. Skyl, slyng og hak krydderurterne og rør dem i fiskefarsen. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne i olie. Spis fiskefrikadellerne med remoulade og råkost til. Spis gerne mere grønt til.
Råkost: Skyl, skræl og snit gulerod fint. Skær top og bund af forårsløg, skyl resten og snit fint. Skyl æblet og riv det. Vend gulerod og forårsløg med æble. Skyl, slyng og pluk timian og pynt råkosten.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften