Kog kartofler i en gryde med låg - når de er møre dampes de tørre og vendes med en generøs klump smør. Pluk og hak persillen, og vend den i kartoflerne lige før servering.
Kom sovsen i en gryde, og bring den op at koge, mens du rører/pisker i den konstant. Pas på, den brænder let på. Når sovsen er kogt igennem i 1 minut, tilsætter du piccalilly, og bringer sovsen tilbage til lige under kogepunktet. Smag sovsen til og du kan komme lidt vand i sovsen, hvis du synes, den er lidt for tyk. Server straks.
Skræl gulerødder og riv eller skær i strimler på et manolinjern. Snit spidskål så fint du kan. Kom snittet kål og gulerødder i en skål. Drys med lidt fint salt, og knug det sammen. Vend med citronsaft (gem noget af citronen til at skære i både til servering), lidt sukker eller honning samt god olivenolie.
Lun dellerne på en pande i smør og/eller olie. Steg dem i 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 200 grader varm ovn i 7-8 min.
Som vist på billedet med citronbåde.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()