0
Fiskefrikadeller med remouladesovs og kartofler serveret med spidskål & gulerodssalat

Fiskefrikadeller med remouladesovs og kartofler serveret med spidskål & gulerodssalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bredbladet persillesmå kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartofler i en gryde med låg - når de er møre dampes de tørre og vendes med en generøs klump smør. Pluk og hak persillen, og vend den i kartoflerne lige før servering. 

bechamelsovsPiccalilly
2 min.
Remouladesovs

Kom sovsen i en gryde, og bring den op at koge, mens du rører/pisker i den konstant. Pas på, den brænder let på. Når sovsen er kogt igennem i 1 minut, tilsætter du piccalilly, og bringer sovsen tilbage til lige under kogepunktet. Smag sovsen til og du kan komme lidt vand i sovsen, hvis du synes, den er lidt for tyk. Server straks.

gulerøddercitron
5 min.
Spidskål & gulerodssalat

Skræl gulerødder og riv eller skær i strimler på et manolinjern. Snit spidskål så fint du kan. Kom snittet kål og gulerødder i en skål. Drys med lidt fint salt, og knug det sammen. Vend med citronsaft (gem noget af citronen til at skære i både til servering), lidt sukker eller honning samt god olivenolie. 

skagenfood fiskefrikadeller
7 min.
Fiskefrikadeller

Lun dellerne på en pande i smør og/eller olie. Steg dem i 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 200 grader varm ovn i 7-8 min.

citron
20 min.
Anretning

Som vist på billedet med citronbåde.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?