0

Fiskefrikadeller med sommersalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sommersalat:

50 g kartofler

50 g radiser

50 g agurk

60 g DDV yoghurt

¼ bundt dild

salt og peber

Fisk: Læg det hakkede fiskekød i en skål og rør det sammen med revet løg, DDV yoghurt, mel, lidt frisk timian, salt og peber. Lad farsen hvile køligt i 20 minutter. Form farsen til små fiskefrikadeller med en ske og steg dem på en pande i lidt olie ved middelvarme til de er gyldne.

Salat: Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Rens agurk og radiser og skær både dem og de afkølede kartofler i passende stykker. Læg det hele i en skål. Dressing: Rør yoghurt, klippet dild, salt og peber sammen og hæld dressingen over salaten.

Server frikadellerne sammen med sommersalaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?