Kartofler: Start med at koge de små kartofler "al dente" (de skal bruges afkølede).
Dressing: Rør en dressing af cremefraiche og masser af klippet purløg og smag til med salt og peber. Sæt den i køleskabet frem til brug.
Krebinetter: Rør det hakkede fiskkød med 1 tsk. salt og friskkværnet peber. Form 4 krebinetter og vend dem i rasp. Steg krebinetterne på en pande i gyldent smør tilsat lidt olie i ca. 4 min. på hver side ved jævn varme.
Sommergrønt: Bland grøn salat, rucola, skiver af afkølede kartofler og radiser. Krydr med lidt god krydderolie, lidt salt og lidt friskrevet parmesan.
Server retten med godt brød.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften