Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kødet i ca. 2x2 cm stykker og kom det i en skål med revet limeskal, karrypastaen og 1/2 tsk. sukker pr. person. Bland det godt sammen og gem til senere.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart. Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skær grøntsagerne i mundrette stykker. Kog først gulerode i 1 min og tilsæt peberfrugten og løget og kog yderligere 1 min.
Lad grøntsagerne dampe af i en sigte.
Kom kokosmælken og kyllingen i en gryde og varm stille og roligt op, indtil kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber og tilsæt de kogte grøntsager.
Fordel risene i skåle og server karryretten henover.
Kommentarer og forslag til opskriften