Tag et stort stykke bagepapir og læg fisken på midten af papiret. Svits grønsagerne hurtigt på en pande med lidt vand, til de falder sammen. Læg grønsagsblandingen oven på fisken.
Læg en skive citron, frisk estragon og fedtstoffet øverst. Krydr med salt og peber. Pak hele herligheden godt ind og læg pakken i et lille, ovnfast fad. Bages i ovnen i ca. 35 minutter ved 200 grader.
Rør yoghurt og mayonnaise sammen og vend peberrod i. Juster konsistensen med lidt vand, så det bliver en tyndere sauce.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Server fiskepakken sammen med saucen.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften