0
Fiskesuppe
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet uden skind
1 min.
Fisken

Skær fisken i tern på ca. 2x2 cm, krydr dem med salt på alle sider, og læg til side.

porrepersillerodbagekartoflerolivenolie, ekstra jomfrugrøntsags bouillon
5 min.
Suppen

Pil det yderste lag af porren, og skræl persillerod og kartofler. Skær det hele i skiver på ca. 1/2 cm tykkelse. 

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg porren og persilleroden i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt 3 dl. vand pr. person samt bouillonen og kartoflerne. Lad retten simre ca. 10 min., indtil kartoflerne er helt møre.

store pita / somunhvidløgsalt
15 min.
Croutoner

Skær pitabrødet i grove tern, og rist dem på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person og revet hvidløg, indtil det får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.

dild
25 min.
Dilden

Skyl dilden grundigt, afdryp for vand, og pluk bladene fra stilken.

fløde 9%sort peber
30 min.
Fiskesuppen

Kom fisken i suppen, og lad den simre yderligere 30 sek. Hæld fløden i, og smag suppen til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Hæld suppen i dybe tallerkener, og anret dild og croutoner henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
600 kcal
Fedt:
13,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,7 g
Kulhydrat:
74,8 g
heraf sukkerarter:
8,1 g
Kostfibre:
10,3 g
Protein:
37,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?