0

Fiskesuppe med bagt Ising, urter og grovbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom brødet ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde tilsæt urterne og kog den op under omrøring.

Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Urter: Porrer, gulerod, peberfrugt

Nettovægt: ca: 200 g/ 400 g. 

Fiskesuppe: FISKEFOND, FLØDE, porrer, fennikel, HVIDVIN, løg, salt og peber

Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml. 

Grovbrød: HVEDEMEL, vand, KÆRNEMÆLK, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, gær og salt

Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g. 

  • Levering 8. december – bedst før 9. december
  • Levering 10. december - bedst før 11. december 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Urter

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 148 kJ / 35 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,5 g

heraf sukkerarter 4,2 g

Kostfibre 2,5 g

Protein 1,2 g

Salt 0,09 g

 

Fiskesuppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 402 kJ / 96 kcal

Fedt 7,6 g

heraf mættede fedtsyrer 4,9 g

Kulhydrat 2,2 g

heraf sukkerarter 1,5 g

Kostfibre 0,5 g

Protein 3,0 g

Salt 0,13 g

 

Grovbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 863 kJ / 206 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,81 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.