Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom brødet ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde tilsæt urterne og kog den op under omrøring.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Urter: Porrer, gulerod, peberfrugt
Nettovægt: ca: 200 g/ 400 g.
Fiskesuppe: FISKEFOND, FLØDE, porrer, fennikel, HVIDVIN, løg, salt og peber
Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml.
Grovbrød: HVEDEMEL, vand, KÆRNEMÆLK, DURUM, HVEDEKLID, 5 KORNS BLANDING, gær og salt
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Urter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 148 kJ / 35 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 4,2 g
Kostfibre 2,5 g
Protein 1,2 g
Salt 0,09 g
Fiskesuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 402 kJ / 96 kcal
Fedt 7,6 g
heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrat 2,2 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 3,0 g
Salt 0,13 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 863 kJ / 206 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften