Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm, krydr dem godt med salt, og gem dem til senere.
Halvér champignonerne, og hak løg, selleri og hvidløg fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg først svampene i 1 spsk. olie pr. person uden at røre rundt i ca. 2 min., indtil de får godt med farve på én side.
Skru ned for varmen, og tilsæt løg, hvidløg og selleri. Lad det stege under omrøring i ca. 5 min., indtil alt er blevet gyldent.
Rist eller bag bollerne som angivet på pakken.
Hæld 2 dl. vand pr. person, fløden og bouillonen i suppen, og bring den til at simre. (Har man en rest hvidvin stående, kan med fordel hælde den i).
Kom fisken i suppen, og lad den simre med i 1 minut.
Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
Fordel suppen i skåle, og servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()