0

Fiskesuppe med urter, laks og torsk samt durum brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær fisken i mundrette stykker og varm suppen op i en gryde. Når suppen er varm, kommes fisk og urter i suppen og skal blot varmes i 3 min., så er suppen klar til servering.

Sæt brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 8 minutter og skær det op og server det sammen med suppen.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Laksefilet uden skind og torskefilet uden skind. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Fiskesuppe: Fiskefond, hvidvin, noilly prat, smør, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 5 dl./ca. 10 dl.

Urter: Gulerødder, porrer og rød peberfrugt . Nettovægt: ca. 125 g/250 g.

Durumbrød: Kærnemælk, hvedemel, durummel, hvedeklid, gær, vand og salt. Nettovægt: ca. 225 g/450 g.

Holdbarhed:

• Levering 2. marts - bedst før 4. marts

• Levering 3. marts - bedst før 5. marts

• Levering 4. marts - bedst før 6 marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?