Skær fisken i mundrette stykker og varm suppen op i en gryde. Når suppen er varm, kommes fisk og urter i suppen og skal blot varmes i 3 min., så er suppen klar til servering.
Sæt brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 8 minutter og skær det op og server det sammen med suppen.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Laksefilet uden skind og torskefilet uden skind. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Fiskesuppe: Fiskefond, hvidvin, noilly prat, smør, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 5 dl./ca. 10 dl.
Urter: Gulerødder, porrer og rød peberfrugt . Nettovægt: ca. 125 g/250 g.
Durumbrød: Kærnemælk, hvedemel, durummel, hvedeklid, gær, vand og salt. Nettovægt: ca. 225 g/450 g.
Holdbarhed:
• Levering 2. marts - bedst før 4. marts
• Levering 3. marts - bedst før 5. marts
• Levering 4. marts - bedst før 6 marts
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()