Fiskesuppen leveres i en plasticbøtte. Hæld fiskesuppen i en gryde og varm op under omrøring.
Tilsæt fisk, som du har skåret i mundrette stykker, og urter og varm op til koge- punktet. Alternativt kan fisken bages i ovnen ved 180 grader i 20 min.
Sæt brødet i ovnen. Ved 180 grader i ca. 10 min.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Fiskesuppe: FISKEFOND, HVIDVIN, løg, porrer, fennikel, FLØDE, salt og peber
Nettovægt: ca. 5 dl /ca. 10 dl.
Urter: Gulerod, porrerog peberfrugt
Nettovægt: ca. 125 g/ca. 250 g.
Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Fiskesuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 402 kJ / 96 kcal 7
Fedt 7,6 g
heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrat 2,2 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 3,0 g
Salt 0,13 g
Urter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 148 kJ / 35 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 4,2 g
Kostfibre 2,4 g
Protein 1,2 g
Salt 0,09 g
Brød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kundekommentarer ()