Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrub eller skræl kartoflerne, skyl dem grundigt, og skær dem i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne er møre og gyldne i farven.
Skyl fenniklen og mynten grundigt, og afdryp begge dele for vand. Skær stokken fra fenniklen, og skær den i så tynde skiver som muligt på den lange led med en skarp kniv eller et mandolinjern. Overfør fenniklen til en skål, og vend den godt rundt med salt, peber, 1/2 spsk. olie pr. person, appelsinsaften, lidt eddike og lidt fintrevet hvidløg. Pil bladene fra stilken på mynten, og hak dem groft. Vend dem i salaten lige før servering.
Skær kødet i tykke skiver, og krydr det med krydderiblandingen.
Varm en pande op ved middelhøj varme, og steg kødet i 1/2 spsk olie pr. person. i ca. 3 min. på hver side, indtil det får en flot stegeflade. Tag kødet af panden, varm bouillonen fra kødet lidt op i panden, og hæld det udover kødet.
Servér kødet med de søde kartofler og fennikelsalaten.
Kundekommentarer ()