Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Dæk en bradepande med bagepapir, og læg fisken henover. Krydr godt med salt og peber. Kom evt. lidt tørrede krydderier henover som fx. oregano, timian eller salvie.
Bag fisken i ca. 15 min. før servering. Fisken er færdig, når kødet nemt kan pilles fra benene.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en stor gryde op ved middel varme.
Steg løg og hvidløg i sesamolien og 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de er gyldne. Tilsæt spinaten, og rør rundt, indtil den er faldet sammen.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom edamamebønnerne i gryden med spinat, og varm retten op igen.
Smag til med soya og limesaft.
Servér fisken med nudler og salat.
Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.
Kundekommentarer ()