0
Flåede rødspætter med boghvedenudler og krydret spinatsalat med edamamebønner

Flåede rødspætter med boghvedenudler og krydret spinatsalat med edamamebønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hele flåede rødspætter
1 min.
Krydr fisken

Forvarm ovnen til 180 grader.

Dæk en bradepande med bagepapir, og læg fisken henover. Krydr godt med salt og peber. Kom evt. lidt tørrede krydderier henover som fx. oregano, timian eller salvie.

Bag fisken i ca. 15 min. før servering. Fisken er færdig, når kødet nemt kan pilles fra benene.

løghvidløg
5 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg og hvidløg fint.

spinat
10 min.
Forbered salaten

Varm en stor gryde op ved middel varme.

Steg løg og hvidløg i sesamolien og 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil de er gyldne. Tilsæt spinaten, og rør rundt, indtil den er faldet sammen.

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

tamari/soyalimeEdamamebønner
25 min.
Færddiggør salaten

Kom edamamebønnerne i gryden med spinat, og varm retten op igen.

Smag til med soya og limesaft.

30 min.
Anretning

Servér fisken med nudler og salat.

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
494 kcal
Fedt:
17 g
heraf mættede fedtsyrer:
2 g
Kulhydrat:
44,9 g
heraf sukkerarter:
5,5 g
Kostfibre:
5,4 g
Protein:
37,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?