Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern. Hak chilien fint.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet i 1/2 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og lige netop er gennemstegt.
Lad det hvile indtil servering. Skær det i tynde skiver, og krydr godt med salt og peber.
Hæld yoghurten i en skål, og krydr den med halvdelen af hvidløget og ingefæren.
Smag til med salt og peber.
Skær pak choy i mundrette stykker. Pluk kålen i mundrette stykker fra stilken. Hak chilipeber fint.
Sæt en pande over på høj varme. Når den er rygende varm, steges grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre. Man kan med fordel stege kålen over flere omgange, hvis man laver mad til flere. Vend grøntsagerne med chilien (pas på, den er stærk!) og resten af hvidløget og ingefæren lige før servering. Smag til med salt og peber.
Lun tortillas i ovnen eller på en tør pande. Opbevar dem efterfølgende i et klæde indtil servering.
Anret kødet på tortillasene, og top med grøntsager og yoghurt.
Kundekommentarer ()